HUDBEHANDLINGER

HUDBEHANDLING 


Har du akne, tørr hud eller bare føler du trenger litt glød? 


På Euphoria Clinic benyttes produkter fra Elixir Cosmeceuticals, MeLine, Inno Aestethics og Meso Aestethics i behandlinger. 

HUDANALYSE 


Før en behandling er det viktig og avgjøre hvilken hudtype man har. Det vil da være lettere og tilpasse både prudkter og behandling i klinikk etter ditt behov. 

Hos Euphoria Clinic tilbyrs det en uforpliktende og gratis konsultasjon.


Vi behandler 

- akne

- porer og oljete hud

- rosacea

- pigmenteringer

- generell rødhet

- sprengte blodkar

- solskade

- rynker

Injeksjonsbehandlinger

PROFHILO


Profhilo er et injiserbart produkt for behandling av slapp hud. Med en av de høyeste konsentrasjonene av hyaluronsyre på markedet fukter det huden og re-modellerer aldrende vev. Profhilo® skaper fremragende behandlingsresultater, alene eller i kombinasjon med andre behandlinger som vi også tilbyr.


Områrder som kan behandles:

- ansikt

- hals/decolletage

- hender

- mage

TOKSIN


Botulinum toksin er et medikament som reduserer bevegeligheten i en muskel. Behandling med toksin er en rask, effektiv og trygg behandling for å redusere rynker og linjer. Behandlingen varer i snitt 2-4 måneder. 

Foreløpige behandlingsområder er sinnarynke, panne, brynsløft og kråketær, (undt øynene)

LASER

HÅRFJERNING


Alma´s Super Hair Removal (SHR) -metode fungerer ved gradvis å varme opp melaninet i hårsekkene som ligger i dermis, til en temperatur som effektivt skader og ødelegger hårsekkene og forhindrer gjenvekst, samtidig som du unngår skader på det omkringliggende vevet. 

 

 


IPL/DYE VL


IPL (Intense pulsed light) eller Dye-VL behandlingen fjerner effektivt og skånsomt pigmentflekker, hemangiomer, solskader, teleangiektasier, couperose, diffus rødhet og fødselsmerker. 

IPL/Dye-VL er et bredspektret lys med flere bruksområder som er både effektiv og skånsom.